Doktorke SavicStomatologija za starePreventivna stomatologija za decuStomatoloska ordinacija Doktorke Savic

Usluge

Adresa:

Krfska 20
Zvezdara, Beograd

Zakazivanje:

069-24-26-281

011-64-26-281

 

E-mail:

drjovanasavic@gmail.com

 

Radno vreme:

12h - 20h

Doktorke Savić

  Dr Mira - Minja Savić završila je Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu. Svoju karijeru započinje u Domu Zdravlja Voždovac. Ubrzo upisuje i specijalističke studije na klinici Stomatološke Protetike na beogradskom Univerzitetu koje završava u maju 1981. godine sa najvišom ocenom.Time postaje tada najmlađi specijalista u ovoj državnoj ustanovi.1987. godine odlučuje da nastavi svoju karijeru u vodama privatne stomatologije koja je kao jedna nova struja tek počinjala da se rađa kod nas. Dr Minja Savić, kao jedna od tada malobrojnih kolega stomatologa, svojim pristupom pacijentima i kvalitetom rada doprinosi razvoju i popularizaciji privatne stomatološke prakse u našoj zemlji .1994. godine osniva svoju samostalnu stomatološku ordinaciju kao već iskusni specijalista stomatološke protetike kako u državnoj tako i u privatnoj praksi. Zbog nepresušne ljubavi prema svom poslu dr Minja Savić i dalje posećuje stručna predavanja i seminare a sve u cilju pružanja vrhunskog tretmana savremenim metodama svojim pacijentima. Ovu ljubav je prenela i na svoju ćerku i naslednicu prakse dr Jovanu Savić.

 

Dr Jovana Savić završila je Stomatološki fakultet Univerziteta u Beogradu. Obavezan stomatološki staž potreban za dobijanje licence za samostalan rad provodi na klinikama Doma Zdravlja Vračar. Od 2009. godine nastavlja sa radom u okviru svoje porodične privatne stomatološke ordinacije. Trenutno se nalazi specijalizaciji na Klinici za Ortopediju vilica.

U cilju daljeg stručnog usavršavanja redovno posećuje različita predavanja i seminare iz svih grana stomatologije.

  

                            Doktorke Savić

*Da bi svaki pacijent po dolasku u našu porodičnu stomatološku ordinaciju imao maksimalnu posvećenost svog terapeuta, stomatološka ordinacija Savić radi ISKLJUČIVO po principu zakazivanja na broj telefona 069/ 24 - 26 -281 

Aktuelnosti

Specijalni popusti do kraja februara!

Specijalni popusti do kraja februara!


Želimo da tokom snežnih meseci i vaš osmeh bude snežno beo! Bele (kompozitne) plombe snižene do kraja februara!
Saveti dr Savić o pravilnom pranju zuba

Saveti dr Savić o pravilnom pranju zuba


Doktorke Savić Vam ukazuju na pravilnu tehniku pranja zuba kao i na greške koje često nenamerno pravite u toj svojoj svakodnevnoj navici.
Uputstva za negu i lečenje zuba u trudnoći

Uputstva za negu i lečenje zuba u trudnoći


Stomatološka ordinacija Savić Vam pomaže da se rešite zabluda vezanim za stomatološka stanja i intervencije u trudnoći.